G I B B O N
New member
Jakis fiut systematycznie killuje moje figsy, wrzucajac mi same jedynki. Gigant jest wart co najmniej 9, wiec niemozliwe jest zeby przy ok. 14 glosach spadl z 9.3 na 8.8. LUDZIE OPANUJCIE SIE. Jesli ktos chce sobie podbijac swoje miejsce w liscie najlepszych to niech robi to przynajmniej uczciwie, a jesli to czysta zlosliwosc to po prostu jest zwyklym chujem. Ci co to przeczytaja mam nadzieje ze sie nad tym zastanowia. Ja w ten sposob nie dzialam, jesli figura jest warta 10, to daje 10. Nie rozpetuje tutaj wojny narodowej, ale sadzac po komentarzach jakie dostaje od ludzi spoza kraju, to raczej idiota tylko nie wpadlby na to, ze to tak... po polsku. To taka nasza polska przypadlosc. Debilna zawisc. Sam mam chujowo, to inny tez nie bedzie mial lepiej. No i takie kolezenskie podbijanie chujowych ludkow kumpli, a zabijanie z pelna premeda figsoov dobrych cudzych, jesli wiadomo ze tez z Polski,zeby kolega mial lepiej i dobrze sprzedawal na ebayu. Dajcie spokoj, bo to zwykle skurwysynstwo. Tyle mialem do powiedzenia. Pozdro dla wszystkich uczciwych.
gibbon
gibbon